Ταλαιπωρία για τον Ολυμπιακό, ακυρώθηκε η πτήση για Ζυρίχη

Για τις 17:50 ήταν προγραμματισμένο να πετάξει η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Ζυρίχη, αλλά η πτήση δεν έγινε ποτέ.

Ταλαιπωρία για τον Ολυμπιακό, ακυρώθηκε η πτήση για Ζυρίχη

Η αποστολή του Ολυμπιακού ήταν προγραμματισμένο να «πετάξει» στις 17:50 για τη Ζυρίχη και από εκεί οδικώς να πάει στη Λουκέρνη. Οι Πειραιώτες κατόπιν εισήγησης του Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισαν να φύγουν δύο ημέρες πριν το ματς προκειμένου να μπουν στο κλίμα και να αποφύγουν την ταλαιπωρία του ταξιδιού παραμονή του αγώνα.

Την ταλαιπωρία, ωστόσο, δεν θα την αποφύγουν όπως φαίνεται, αφού η πτήση των ελβετικών αερογραμμών που ήταν προγραμματισμένη για τις 17:50 δεν έγινε ποτέ. Η επιβίβαση των μελών της αποστολής, αλλά και των υπόλοιπων επιβατών έγινε κανονικά στο αεροσκάφος.

Παρέμειναν εκεί για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ενημερώθηκαν ότι λόγω προβλήματος στο αεροσκάφος δεν θα πραγματοποιηθεί η πτήση. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναζήτησε αμέσως άλλον τρόπο για να φύγει σήμερα για τη Ζυρίχη, αφού υπήρξε σενάριο να αναχωρήσουν και αύριο το πρωί. Οι Πειραιώτες θα «πετάξουν» στις 20:00 με πτήση της Aegean για τη Ζυρίχη και από εκεί οδικώς θα μεταβούν στη Λουκέρνη. Πρόκειται για πτήση τσάρτερ, αφού οι Πειραιώτες ναύλωσαν αεροπλάνο προκειμένου να φύγει σήμερα η ομάδα.