Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς: Γράφει ιστορία ο «αειθαλής» ΜακΓκρέγκορ

Ο Άλλαν ΜακΓκρέγκορ ξεκινά βασικός με τους Ρέιντζερς στον τελικό του Europa League απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε ηλικία 40 ετών και 107 ημερών και γίνεται ο τρίτος παίκτης που παίζει σε ευωπαϊκό τελικό μετά τα 40 του χρόνια. 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς: Γράφει ιστορία ο «αειθαλής» ΜακΓκρέγκορ

Οι Ρέιντζερς αντιμετωπίζουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του UEFA Europa League με τον Άλλαν ΜακΓκρέγκορ να ξεκινά βασικός κάτω από τα δοκάρια σε ηλικία 40 ετών και 107 ημερών!

Ο «γερόλυκος» των Σκοτσέζων θα γίνει μόλις ο τρίτος παίκτης άνω των 40 ετών που θα παίξει σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Ο πρώτος ήταν ο θρυλικός Ντίνο Τζόφ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1983 σε ηλικία 41 ετών και 86 ημερών στην νίκη του Αμβούργου επί της Γιουβέντους με 1-0.

Ο τελευταίος, μέχρι τον ΜακΓκρέγκορ, ήταν ο Έντβιν Φαν Ντε Σαρ, ο οποίος το 2011 αγωνίστηκε στον τελικό του Champions League με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Γουέμπλεϊ» σε ηλικία 40 ετών και 211 ημερών. Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο ΜακΓκρέγκορ λοιπόν θα ήθελε να γίνει ο πρώτος «40άρης» που νικά σε τελικό καθώς οι δύο προηγούμενοι έφυγαν χωρίς το μετάλλιο του νικητή.