Tοροσίδης: Το «κρυφό χαρτί» του Μαρτίνς

Οι σκέψεις του Πορτογάλου ενόψει Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι και ο «Τόρο» που μπορεί να δώσει λύσεις στα χαφ. 

Tοροσίδης: Το «κρυφό χαρτί» του Μαρτίνς

Ο Βασίλης Τοροσίδης κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την φυσική του κατάσταση και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση στο ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Το εμπόδιο της Λουκέρνης μπορεί να ξεπεράστηκε, αλλά να μπει στους ομίλους του Europa League θα κληθεί να αγωνιστεί σε ένα επίπεδο πολύ υψηλότερο από αυτό των Ελβετών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα χρειαστεί όλα του «όπλα». Ένα εκ των οποίων είναι και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Τόρο» θα είναι το «κρυφό χαρτί» του Mαρτίνς. Θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να κάνει την βρώμικη δουλειά, όταν παραστεί ανάγκη.

Το πλάνο λοιπόν είναι να είναι σε θέση να βοηθήσει με την Μπασακσεχίρ ή την Μπέρνλι πολύ περισσότερο από τα... πεντάλεπτα που έπαιξε με Λεγανές και Λουκέρνη.

Το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός τον χρησιμοποίησε με τη Λουκέρνη (αλλά και στο φιλικό με τον Ατρόμητο) σε ρόλο χαφ μόνο τυχαίο δεν είναι. Αν και αρχικά ο Τοροσίδης ήρθε σαν μια λύση για το κέντρο της άμυνας, ο Μαρτίνς τον χρησιμοποιεί πολύ στα χαφ γιατί εκεί εντοπίζει ότι υπαρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Αν παραστεί ανάγκη στα πλέι οφ του Europa League να αντικατασταθεί ο Καμαρά ή Μπουχαλάκης, ο Βασίλης θα είναι η πρώτη επιλογή του Πορτογάλου. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πολυσύνθετο παίκτη, ένα ποδοσφαιριστή «τα κάνω όλα» και σίγουρα λύνει τα χέρια του προπονητή του.