Λειψία-Ρέιντζερς 1-0: Βρήκε τη λύση στο τέλος

Η Λειψία κατάφερε με γκολ του Ανχελίνο στο 85' να νικήσει 1-0 την Ρέιντζερς και να πάρει προβάδισμα για τον τελικό του Europa League. 

Λειψία-Ρέιντζερς 1-0: Βρήκε τη λύση στο τέλος

Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε από την Ρέιντζερς η Λειψία πήρε στο τέλος με γκολ του Ανχελίνο στο 85' τη νίκη με 1-0 και έκανε βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa League.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με την Λειψία να είναι πιο επιθετική αλλά τους Σκωτσέζους να κρατούν τον έλεγχο. Πάντως σε αυτό το διάστημα δεν υπήρχε καμία προσπάθεια εντός εστίας από τις δύο ομάδες!

Η Λειψία επιτέθηκε στο δεύτερο μέρος και είχε δύο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, αλλά η άμυνα της Ρέιντζερς άντεξε μέχρι το 85' όταν ο Ανχελίνο βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Μακ Γκρέγκορ για το 1-0 με εντυπωσιακό μακρινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Διαιτητής ήταν ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιέν. Έδειξε κίτρινη στις καθυστερήσεις σε Γκόλντσον και Ταβερνιέ.

Λειψία: Γκούλασι, Κλόστερμαν, Γκβάρντιολ, Χάλστενμπεργκ, Χένρικς (89' Μουκιέλε), Άνταμς, Λάιμερ, Ανχελίνο, Όλμο (71' Φόρσμπεργκ), Σομποζλάι (71' Σίλβα), Ενκουνού (89' Πόουλσεν)

Ρέιντζερς: Μακ Γκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Μπάσεϊ, Μπάρισιτς, Τζακ (83' Άρφιλντ), Λούντστραμ, Αριμπό (83' Σαντς), Καμαρά, Κεντ, Ράιτ (69' Σακαλά)