Η σημασία της παρουσίας του Καρεμπέ στον πάγκο του Ολυμπιακού

Μία ενέργεια του Γάλλου που πέρασε απαρατήρητη αλλά είχε τη σημασία της.

Η σημασία της παρουσίας του Καρεμπέ στον πάγκο του Ολυμπιακού
Photo Credits: Studio Kominis

Ελάχιστοι μπορεί να πρόσεξαν ή να έδωσαν σημασία στο γεγονός ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με τη Λουκέρνη.

Ο αθλητικός διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ παρακολούθησε το ματς με τους Ελβετούς από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, έχοντας κάτσει μάλιστα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, πανηγύρισε έξαλλα τα γκολ του Ολυμπιακού, ειδικά το δεύτερο που έδωσε σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά.

Έχει τη σημασία του η παρουσία του Καρεμπέ στον πάγκο, αφού κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Πρώτα από όλα, ο Γάλλος αποδεικνύει πως είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Από πέρσι έχει αλλάξει η στάση του, αλλά φέτος φαίνεται να είναι πιο κοντά στην ομάδα από ποτέ.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό μία προσωπικότητα όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ, με την εμπειρία και το κύρος που έχει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και να έχει πάρει τόσο ζεστά τη νέα χρονιά και την προσπάθεια που γίνεται να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή.

Εκτός αυτού, όμως, θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι επιλογή του αθλητικού διευθυντή της πειραϊκής ΠΑΕ. Επέμενε για την πρόσληψη του Πορτογάλου και το έχει πάρει πάνω του για να έρθει στον Πειραιά.

Με τη στάση του ο Καρεμπέ δείχνει πως στηρίζει το 48χρονο τεχνικό και θα είναι στο πλευρό του στη διάρκεια της σεζόν.