Μπαρτσελόνα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 30.000 Γερμανοί στη Βαρκελώνη, οι 25.000... χωρίς εισιτήριο!

Παρότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτη δικαιούται 5.000 εισιτήρια για τους φίλους της στον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa League... στη Βαρκελώνη εκτιμάται ότι έχουν μεταβεί περίπου 30.000, με τους 25.000 χωρίς εισιτήριο, ν' αναζητούν το μαγικό χαρτάκι που θα τους βάλει στο «Καμπ Νόου»!

Μπαρτσελόνα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 30.000 Γερμανοί στη Βαρκελώνη, οι 25.000... χωρίς εισιτήριο!

«Κατάληψη» στην Βαρκελώνη έχουν κάνει, τα τελευταία 24ωρα, Γερμανοί!

Όχι όμως για να δουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά για να βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης (14/04), στις εξέδρες του «Καμπ Νόου» προκειμένου να υποστηρίξουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον επαναληπτικό του 1-1 του πρώτου προημιτελικού του Europa League κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που διατηρεί τις ελπίδες των «αετών» ζωντανές, για πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Κι ενώ η Γερμανική ομάδα δικαιούται 5.000 εισιτήρια (σ. το 5% των εισιτηρίων στο 100.000 γήπεδο της Καταλανικής πρωτεύουσας) στους δρόμους της Βαρκελώνης περιφέρονται περίπου ...εξαπλάσιοι (30.000) φίλοι της Άιντραχτ, ψάχνοντας τρόπο να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αναμέτρηση.

Οι πτήσεις από την Φρανκφούρτη ήταν γεμάτες εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ από το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη έχουν καταφτάσει χιλιάδες Γερμανοί.

Αρκετοί είχαν πάει κάποιες μέρες νωρίτερα και μάλιστα κάποιοι είχαν βρεθεί στον αγώνα της Κλουμπ Εσπορτίου Εουρόπα με την Ουέσκα Β' για την 3η κατηγορία.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει...κεφαλαλγίες στην τοπική αστυνομία, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος και για επεισόδια.