Κράτησε χαμηλά τη μπάλα ο Μαρτίνς

Το 4-0 επί της Λουκέρνης δεν παραμύθιασε τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και επίσης ότι δεν είχε απέναντι του μεγαθήριο.

Κράτησε χαμηλά τη μπάλα ο Μαρτίνς

Το 4-0 και τα εκρηκτικά διαστήματα που είχε ο Ολυμπιακός ενθουσίασαν τον κόσμο που βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι φίλοι των Πειραιωτών χάρηκαν με τη ψυχή τους τη νίκη επί της Λουκέρνης και έδειξαν πως η περσινή χρονιά είναι ένας βραχνάς που θέλουν να τον βγάλουν από πάνω τους.

Τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου τα είδαμε όλοι και πράγματι είναι λογικό να έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο. Από την άλλη θα πρέπει η… μπάλα να μένει χαμηλά, διότι ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος και δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο Ολυμπιακός όντως έδειξε να είναι σε έναν καλό δρόμο και έδειξε πως γίνεται πράγματι εξαιρετική δουλειά.

Το έχουμε γράψει ξανά ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει και δουλεύει καλά. Το αν θα πετύχει τους στόχους του είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Το θέμα είναι πως στον αγωνιστικό χώρο βγήκαν πράγματα που δουλεύει καθημερινά. Από την άλλη, όμως, πρέπει να σταθούμε και στα όσα δήλωσε. "Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει όμως το ματς, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κερδίσαμε ένα παιχνίδι", είπε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου.

Ξέρει και ο ίδιος ότι θα αλλάξουν πολλά στη συνέχεια και ξέρει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και μάλιστα πολλά. Ναι μεν το 4-0 είναι κάτι που προκαλεί ενθουσιασμό και ικανοποιεί τον κόσμο, όμως, από την άλλη δεν πρέπει κανείς να μείνει σε αυτό. Αν το κάνει θα είναι λάθος για τη διάρκεια της σεζόν.

Στον Πέδρο Μαρτίνς και στην ομάδα ασκήθηκε πίεση μετά τις "τεσσάρες" στα φιλικά και θα μπορούσε και ο ίδιος να ξεσπαθώσει μετά το 4-0 επί της Λουκέρνης. Μόνο αυτό δεν έκανε όμως ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος δεν… παραμυθιάστηκε, κράτησε χαμηλά τη μπάλα γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος δεν είναι θηρίο και ότι έρχονται ακόμα πιο δύσκολα ματς.