Μπαρτσελόνα: Χωρίς Ντεπάι στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ

Ο Μέμφις Ντεπάι ταλαιπωρείται από θλάση στο μηρό και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα στη Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Άιντραχτ (7/4), για τα προημιτελικά του Europa League.

Μπαρτσελόνα: Χωρίς Ντεπάι στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ

Δίχως τον Μέμφις Ντεπάι αναχώρησε η αποστολή της Μπαρτσελόνα από την Ισπανία για τον αγώνα με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται αύριο (7/4) στη Γερμανία στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα προημιτελικά του Europa League και θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τις φέρνει πιο κοντά στα ημιτελικά, ενόψει και της ρεβάνς στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ολλανδός εξτρέμ ταλαιπωρείται από θλάση στον αριστερό μηρό και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του, Τσάβι, για το ματς, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις που θα δείξουν το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «μπλαουγκράνα».

Επόμενο παιχνίδι για τον σύλλογο της Βαρκελώνης είναι με αντίπαλο τη Λεβάντε στο Βαλένθια την προσεχή Κυριακή (10/4) για την για την 31η αγωνιστική της La Liga.