Το σχέδιο του Μαρτίνς για να... πνίξει την Λουκέρνη!

Η εντολή του Μαρτίνς στους παίκτες και η δουλειά σε τακτική και στημένα. 

Το σχέδιο του Μαρτίνς για να... πνίξει την Λουκέρνη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν περάσει από... κόσκινο την Λουκέρνη. Έχουν μελετήσει αναλυτικά την αυριανή αντίπαλο και όλες αυτές τις ημέρες στο Ρέντη την έχουν αναλύσει στους ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού μπορεί να μην... δαγκώνει, αλλά μπορεί να κάνει ζημιά. Ξέρει, όμως, πως η απειρία της είναι σημαντικός παράγοντας για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Στη χθεσινή προπόνηση ο 48χρονος τεχνικός έριξε και πάλι όλο του το βάρος στην τακτική. «Πιάστε τους από τον λαιμό» ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές και πάλι. Ο κόουτς θέλει η ομάδα να μπει στο γήπεδο και να πνίξει την Λουκέρνη. Αν την σπρώξει από την αρχή, θεωρεί πως δεν θα βρει τρόπο να αντιδράσει και θα το πληρώσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζητά λοιπόν πίεση από την αντίπαλη περιοχή, ακόμα και αν στα τελευταία φιλικά είχε δείξει να εγκαταλείπει αυτό το σχέδιο. Στον Πειραιά, με τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό της ομάδας, θέλει να βάλει την Λουκέρνη στα σχοινιά και να μην της αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Στη χθεσινή προπόνηση εκτός από το κομμάτι της τακτικής δούλεψε αρκετά και τις στατικές φάσεις. Πολλές κομπίνες σε κόρνερ και φάουλ από τον Πορτογάλο τεχνικό, που θέλει να εκμεταλλευτεί τέτοιες φάσεις για να σκοράρει, ενώ δούλεψε και το αμυντικό κομμάτι.