Πιάνει δουλειά ο Νάτχο - Δύσκολα προλαβαίνει τη Λουκέρνη

Ο μέσος από το Ισραήλ θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Πιάνει δουλειά ο Νάτχο - Δύσκολα προλαβαίνει τη Λουκέρνη

Ο Μπίμπρας Νάτχο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού από τη Δευτέρα 06/08 και ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση της καριέρας του με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δηλώσουν τον Νάτχο στην ευρωπαϊκή τους λίστα στην οποία μπορούν να κάνουν δύο αλλαγές, όμως θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα αγωνιστεί με τους Ελβετούς, ειδικά στον πρώτο αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη (09/08).

Ο Νάτχο έχει τα στοιχεία που έψαχνε ο Ολυμπιακός, καθώς είναι ποδοσφαιριστής που τρέχει πολύ, κόβει και μπορεί να συμβάλλει και στην ανάπτυξη της ομάδας με τις πάσες του. Ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό η ετοιμότητά του αφού φέτος το καλοκαίρι δεν έκανε προετοιμασία και είναι δύσκολο να βρίσκεται στον βαθμό ετοιμότητας των νέων του συμπαικτών.

Για το λόγο αυτό ο Μαρτίνς υπολογίζει τους Καμαρά και Μπουχαλάκη για τον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» με τη Λουκέρνη, ενώ στις επόμενες προπονήσεις θα διαπιστώσει αν ο αρχηγός της εθνικής Ισραήλ μπορεί να του φανεί χρήσιμος σε αυτούς τους αγώνες για τα προκριματικά του Europa League.