Το καλύτερο «SMS» στον Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε την «τεσσάρα» της Λουκέρνης επί της Λουγκάνο και επιβεβαιώθηκαν τα όσα έχει πει ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή με τους Ελβετούς.

Το καλύτερο «SMS» στον Μαρτίνς

Ο χειρότερος «συμπαίκτης» σε ματς τύπου Λουκέρνης είναι να βρίσκεται μία ομάδα σε εφησυχασμό. Δύο ματς είχαν δώσει οι Ελβετοί στο πρωτάθλημά τους και είχαν γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνιζε συνεχώς στον Ρέντη ότι η Λουκέρνη δεν είναι αυτό που φαίνεται και αυτό που έχει παρουσιαστεί στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Δεν είναι τόσο… χάλια ομάδα όπως τεχνηέντως κάποιοι προσπαθούν να την παρουσιάσουν.

Ναι μεν είναι μία ομάδα με αδυναμίες ανασταλτικά, αλλά έχει και κάποιες αρετές επιθετικά που αναγκάζουν τους «ερυθρόλευκους» να μην εφησυχάζουν.

Αρετές που φάνηκαν ειδικά στο σημερινό ματς της Λουκέρνης και το 4-2 επί της Λουγκάνο.

Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο «SMS» που θα μπορούσε να στείλει η Λουκέρνη σε Μαρτίνς και ποδοσφαιριστές, ότι τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα στις διπλές αναμετρήσεις τις 9ης Αυγούστου και 16ης Αυγούστου.

Και σίγουρα ειδικά από το 4-2 επί της Λουγκάνο θα έχει να πει πολλά ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του, κυρίως για τη μεσοεπιθετική γραμμή των Ελβετών…