Ο κύβος ερρίφθη: Μιράντα και όχι Σισέ!

Αν και απομένουν πέντε μέρες εώς την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με την Λουκέρνη, ο Πέδρο Μαρτίνς καταλήγει στον Πορτογάλο στόπερ για παρτενέρ του Βούκοβιτς στην ενδεκάδα.

Ο κύβος ερρίφθη: Μιράντα και όχι Σισέ!
Eurokinissi

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αποφάσεις που λίγο εώς πολύ ήταν αναμενόμενες, αν λαμβάναμε υπόψη τις ενδεκάδες που είχε κατεβάσει στα πιο δύσκολα φιλικά και κυρίως στο τελευταίο με την Λεγκανές.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είχε να κάνει με τον παρτενέρ του Γιάγκος Βούκοβιτς. Από τη μία ο Σισέ με τις… τρέλες του και από την άλλη ο Μιράντα για τον οποίο είχε εκφραστεί μία δυσφορία προς το πρόσωπό του από τη διοίκηση.

Ο Γιασίν Μεριά και ο Βασίλης Τοροσίδης δεν προορίζονται για βασικοί με την Λουκέρνη, καθώς ενσωματώθηκαν αργά στην προετοιμασία και ακόμα δεν βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Ο Μαρτίνς λοιπόν καταλήγει στον Μιράντα. Το γεγονός ότι σε κάποιες δοκιμές στον Ρέντη εξακολουθούσε να τον έχει δίπλα στον Βούκοβιτς, οδήγησε όλους στο συμπέρασμα ότι ο Σισέ θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τον πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός με λίγα λόγια ψηφίζει… δαγκωτό τον συμπατριώτη του για βασικό ενόψει του πρώτου αγώνα με τους Ελβετούς την προσεχή Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες». Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στις επόμενες προπονήσεις (π.χ. τραυματισμοί), τότε οι Γιαννιώτης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Γκερέρο θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.