Γκασπερίνι: «Το 0-3 στο Καραϊσκάκη δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς»

Ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού.

Γκασπερίνι: «Το 0-3 στο Καραϊσκάκη δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς»

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι εξήγησε τι ήταν όλα αυτά που έκανε η ομάδα του και οδήγησαν σε αυτό το θριαμβευτικό 3-0 της Αταλάντα επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «μπεργκαμάσκι».

Για το αν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το σκορ: «Δεν αντικατοπτρίζει το σκορ την κατάσταση του ματς. Η ομάδα μου έπαιξε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι. Αξίζαμε την πρόκριση. Κάναμε δύο νίκες. Πιστεύω για τη συνέχεια πως εάν εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση είμαστε δύσκολη ομάδα για κάθε αντίπαλο. Η πρόκριση για εμάς σημαίνει πιο καλό ηθικό για τη συνέχεια».

Για τον Ουκρανό σκόρερ Ρουσλάν Μαλινόφσκι: «Ήταν ένα χαμόγελο γι’ αυτόν αυτή η εμφάνιση εδώ (σ.σ. με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία). Ήταν κάτι πολύ ωραίο».

Για τη συνέχεια: «Πρώτα απ’ όλα θα υπάρξει μία μέρα ξεκούρασης και μετά θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για το αν μίλησε με τον Παπασταθόπουλο: «Όχι δεν πρόλαβα να μιλήσω μαζί του, αλλά τον θυμάμαι με τις καλύτερες αναμνήσεις και χαίρομαι όποτε τον συναντώ.

Την πρόκριση και τη συνέχεια: Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει το παιχνίδι».