Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για την Αταλάντα

Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την ανατροπή στο παιχνίδι με την Αταλάντα και να προκριθεί στους «16» του Europa League. Το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς για το ματς με τους Ιταλούς.

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για την Αταλάντα

Την τετραετία που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει παρατήσει κανένα παιχνίδι. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να πάρει όλες τις προκρίσεις που διεκδίκησε, αλλά δεν εγκατάλειψε καμία "μάχη". Αυτό σκοπεύει να κάνει ο Ολυμπιακός και την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στην Αταλάντα, στο "Γ. Καραϊσκάκης" αν και γνωρίζει ότι η αποστολή του είναι πολύ δύσκολη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να αποκαλύψει τόσο απλά τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Στο Μπέργκαμο αιφνιδίασε τον Γκασπερίνι με το σχήμα που παρέταξε και δεν έχει σκοπό να του δώσει στο… πιάτο τους έντεκα που θα παίξουν από την αρχή.

Οι δοκιμές που έκανε την παραμονή του αγώνα ήταν πολλές και δεν ξεδιάλυναν το τοπίο. Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, πάντως, εντός Ρέντη είναι ότι η ενδεκάδα θα έχει μία αλλαγή σε σχέση με το ματς της περασμένης εβδομάδας στο Μπέργκαμο.

Τι σημαίνει αυτό; Ο 51χρονος προπονητής σκοπεύει να βάλει από την αρχή έναν χαφ, ο οποίος θα είναι ο Μαντί Καμαρα. Έτσι ένας εκ των Αγκιμπού, Ονιεκούρου και Μασούρα θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Ο Νιγηριανός φαίνεται να έχει προβάδισμα να μείνει στον πάγκο και ο Ολυμπιακός να παίξει με τον Αγκιμπού, τον Μασούρα και τον Τικίνιο στην επίθεση. Δηλαδή το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με την αίσθηση που υπάρχει στον Ρέντη είναι να παίξει με Βατσλίκ, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σισέ στην άμυνα. Λαλά και Ρέαμπτσιουκ θα είναι στα δύο άκρα και ο Μαντί με τον Εμβιλά στα χαφ έχοντας μπροστά, Μασούρα, Αγκιμπού και Τικίνιο.