Ολυμπιακός: Ξεκάθαρο προβάδισμα Τικίνιο και στη ρεβάνς με Αταλάντα

Ο Τικίνιο αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και στον επαναληπτικό με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης (24/2, 19.45). Οι Ιταλοί φοβούνται τον Ελ Αραμπί λόγω... Εμιρέιτς!

Ολυμπιακός: Ξεκάθαρο προβάδισμα Τικίνιο και στη ρεβάνς με Αταλάντα

Σε ένα 48ωρο ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Αταλάντα σε μία βραδιά όπου θα επιδιώξει να την ρίξει στο καναβάτσο και να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2 από την πρώτη αναμέτρηση στο Μπέργκαμο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μεταξύ των οποίων και τον Γκάρι Ροντρίγκες που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Είναι καθαρά στο χέρι του Πορτογάλου τεχνικού η χρησιμοποίηση ή όχι του Γκάρι.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στις τελικές επιλογές του Μαρτίνς ως προς την ενδεκάδα. Αν θα πάει με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα και επίσης, αν θα προτιμήσει ξανά τον Τικίνιο αντί του Ελ Αραμπί.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει τον πρώτο λόγο για να ξαναβρεθεί στο αρχικό σχήμα και να αποτελέσει τον «πονοκέφαλο» της άμυνας των «μπεργκαμάσκι».

Από την άλλη, οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία και αποτυπώνονται ουσιαστικά στον τοπικό Τύπο, αναφέρουν ότι στην Αταλάντα περιμένουν για κάποιον λόγο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και όχι τον Τικίνιο στην ενδεκάδα.

Ο Γκασπερίνι λέει συνεχώς ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα των ανατροπών! Είναι η ομάδα που πήγε πριν δύο χρόνια στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ και ανέτρεψε το 0-1 του Καραϊσκάκη με το γκολ του Ελ Αραμπί στο 120’.

Εκείνο το γκολ λοιπόν στριφογυρίζει στο μυαλό του Ιταλού τεχνικού και για αυτό το λόγο επαναλαμβάνει συνεχώς ότι για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει η ομάδα του στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να ματώσει.

Στα ρεπορτάζ τους δε καταλήγουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ότι ο Ελ Αραμπί χάρη στο «βαρύ» (σε γκολ) παρελθόν του ανησυχεί περισσότερο τον Γκασπερίνι από τον Τικίνιο παρά την γκολάρα του Βραζιλιάνου στο Μπέργκαμο.