Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για Αταλάντα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δείχνει να έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης (24/2, 19.45) για τα μπαράζ του Europa League.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για Αταλάντα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Οι φήμες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έλεγαν την περασμένη εβδομάδα, ότι αν ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν αντιμετώπιζε το πρόβλημα με τη θλάση που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, τότε θα ξεκινούσε εκείνος και όχι ο Ονιεκούρου κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Ο 31χρονος Αφρικανός εξτρέμ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τους Ιταλούς στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης (24/2, 19.45).

Ο Γκάρι έχει δουλέψει αρκετά τις τελευταίες μέρες, έχει ακολουθήσει και το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής του στη δράση.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι να βρεθεί στην αποστολή. Θα μπορούσε να ακολουθήσει την αποστολή και στον Βόλο, αλλά κρίθηκε σκόπιμο από τον Μαρτίνς να μην ταλαιπωρηθεί και να μείνει στον Ρέντη να δουλέψει λίγο περισσότερο.

Εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος για το ματς με την Αταλάντα, αλλά είναι λογικό ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Αν είχε να επιλέξει ανάμεσα στον Ονιεκούρου και τον Γκάρι, ο Μαρτίνς θα επέλεγε πάλι τον Ονιεκούρου λόγω της απραξίας του Ροντρίγκες για περίπου 20 μέρες.

Βέβαια, υπάρχει μία αίσθηση ότι ο Μαρτίνς θα παρουσιάσει έναν διαφορετικό σε πρόσωπα Ολυμπιακό σε σχέση με τον Ολυμπιακό του Μπέργκαμο. Οπότε, ούτε ο Ονιεκούρου προβλέπεται να είναι στο αρχικό σχήμα.

Όπως και να ‘χει, το σημαντικό νέο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι ο Γκάρι αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή του «τελικού» της Πέμπτης (24/2, 19.45).