Ολυμπιακός: Με Βατσλίκ πριν από την Αταλάντα

Το πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου πριν από τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Αταλάντα. Δεν θα προπονηθούν στην Ελλάδα οι Ιταλοί. 

Ολυμπιακός: Με Βατσλίκ πριν από την Αταλάντα

Στην Ιταλία θα κάνει την τελευταία της προπόνηση η Αταλάντα πριν από τη ρεβάνς της Πέμπτης (24/2) με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γκασπερίνι αποφάσισε να μη γίνει «αναγνωριστική« στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάτι που συνηθίζουν οι Ιταλοί, όπως και ο Ολυμπιακός στη φετινή σεζόν.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου πριν από τον επαναληπτικό, όπως το ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Την Τετάρτη (23/2) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα για τη φάση των 32 του UEFA Europa League. Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 23/2

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Τόμας Βατσλίκ.

18:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

Πέμπτη 24/2

19:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Αταλάντα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η συνέντευξη Τύπου της Αταλάντα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23/2 στις 19:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 11:00 της Τετάρτης στο προπονητικό τους κέντρο.