Ολυμπιακός: Όλα τα διαρκείας στο Καραϊσκάκη με την Αταλάντα

Τι θα ισχύσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αταλάντα για τα play off του Europa League μετά την αλλαγή των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ολυμπιακός: Όλα τα διαρκείας στο Καραϊσκάκη με την Αταλάντα

Από σήμερα (19/2) αλλάζουν τα μέτρα και στα γήπεδα επιστρέφει ο κόσμος. Δεν ισχύει πλέον το 10% με ανώτατο όριο τους 1.000 θεατές, αλλά η πληρότητα αυξάνεται στο 50%. Ήδη αυτό αλλάζει από τα σημερινά ματς της Super League 1 και φυσικά θα ισχύει και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη υποδέχεται την Αταλάντα παίζοντας την κρίσιμη ρεβάνς για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα. Σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους.

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τα νέα μέτρα που ισχύουν θα έχουν δικαίωμα εισόδου 16.000 θεατές. Ίσως κάτι παραπάνω από αυτό το νούμερο. Το σημαντικό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά είναι ότι στο φαληρικό γήπεδο θα εισέλθουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας.

Δεν τίθεται θέμα να μείνουν εκτός Καραϊσκάκη κάτοχοι διαρκείας κι έτσι όσοι έχουν προμηθευτεί την κάρτα στο ξεκίνημα της σεζόν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αταλάντα.

Όσον αφορά σε απλά εισιτήρια αυτό θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες των χορηγών της UEFA και φυσικά της Αταλάντα, η οποία ακόμη δεν έχει ζητήσει εισιτήρια για τους οπαδούς της.