Αταλάντα: Πρόβλημα με Μουριέλ, αμφίβολος για τον επαναληπτικό

Ο Λουίς Μουριέλ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό και θα μείνει εκτός από το ματς της Κυριακής (20/2, 13:30) απέναντι στην Φιορεντίνα ενώ είναι αμφίβολος και για τον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Αταλάντα: Πρόβλημα με Μουριέλ, αμφίβολος για τον επαναληπτικό

Νέο πρόβλημα στην Αταλάντα με τον Τζιάν Πέρο Γκασπερίνι να βλέπει και τον Λουίς Μουριέλ να τίθεται εκτός λόγω τραυματισμού. Ο 30χρονος επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση των «μπεργκαμάσκι» απέναντι στον Ολυμπιακό για το Europa League και θα απουσιάσει δεδομένα από το ματς της Κυριακής (20/2,13:30) στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στην Φιορεντίνα. Παράλληλα, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη εάν θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (24/2, 19:45).

«Είναι μια κακή στιγμή για εμάς. Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο μας έλειψαν οι αμυντικοί μας, τώρα όλοι οι επιθετικοί είναι τραυματίες. Ο Ζαπάτα, ο Ίλιτσιτς, ο Μίραντσουκ, ο Μουριέλ… Είναι κρίμα γιατί αν μείνεις εκτός για 20 ημέρες τότε θα χάσεις αρκετά ματς. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αντίδραση με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή τη φορά ήταν ο Πάσαλιτς που έπαιξε σέντερ φορ, την επόμενη φορά μπορεί αν βάλουμε έναν τερματοφύλακα σε αυτή τη θέση», δήλωσε ο τεχνικός της Αταλάντα.