Ολυμπιακός: Τα «όχι» του Μαρτίνς για Ονιεκούρου και οι χαμένες του ευκαιρίες

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν θετικός να πάρει μεταγραφή ο Χένρι Ονιεκούρου, τον ήθελε στον Ολυμπιακό και είχε τους λόγους του.

Ολυμπιακός: Τα «όχι» του Μαρτίνς για Ονιεκούρου και οι χαμένες του ευκαιρίες

Τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έγινε μεγάλη κουβέντα για τον Χένρι Ονιεκούρου. Από την Τουρκία υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε να ακούει ότι θα έφευγε. Ο Πορτογάλος προπονητής στύλωσε τα πόδια και δεν άναψε ποτέ το πράσινο φως για να αποχωρήσει ο παίκτης.

Φυσικά για να προχωρήσει το θέμα θα έπρεπε και η πρόταση που θα γινόταν στον Ολυμπιακό να κάλυπτε τα "θέλω" του κλαμπ. Ο Μαρτίνς τον ήθελε τον Ονιεκούρου και φάνηκε και στο παιχνίδι με την Αταλάντα γιατί τον ήθελε. Κακά τα ψέματα, αλλά από τον Νιγηριανό υπήρχαν και υπάρχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις.

Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας που τον εμπιστεύονται, αλλά ο Μαρτίνς θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να του κάνει δουλειές. Με την Αταλάντα έχει κάνει καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά και πάλι έχει τη χαμένη ευκαιρία που θα μπορούσε να έχει πετύχει το 0-2. Αυτή η φάση τον… κυνηγάει από το ματς του Μπέργκαμο και συμβαίνει πολύ περισσότερο λόγω της μικρής του προσφοράς στον Ολυμπιακό.

Ο Ονιεκούρου τόσο με την ΑΕΚ όσο και με την Αταλάντα έχει χάσει δύο ευκαιρίες που παίκτης της δικής του κλάσης δεν δικαιολογείται να τις χάνει. Με τους "κιτρινόμαυρους" δεν έκανε το 2-0 να τελειώσει το ματς, ενώ με τους Ιταλούς δεν έκανε το 0-2 που θα έδινε άλλη διάσταση στο ματς. Ο Νιγηριανός δείχνει αγχωμένος και πιεσμένος για να σκοράρει με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρνει και να χαλάει ότι προσπαθεί να φτιάξει μέσα στο ματς. Ακόμη δεν έχει διάρκεια στην απόδοση του, αφού μπορεί να μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια, αλλά στη συνέχεια χάνεται.