Oλυμπιακός: Συνεχίζουμε ενωμένοι για την πρόκριση επί της Αταλάντα, θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς!

Την επομένη της ήττας, 2-1, στο Μπέργκαμο, από την Αταλάντα, ο Ολυμπιακός, μέσω των κοινωνικών δικτύων, επικοινώνησε μήνυμα ενότητας για ανατροπή της εις βάρος του κατάστασης και πρόκριση στον επαναληπτικό της προσεχούς Πέμπτης (24/02) στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Oλυμπιακός: Συνεχίζουμε ενωμένοι για την πρόκριση επί της Αταλάντα, θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς!

Απτόητοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την ήττα στο Μπέργκαμο, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των playoffs του Εuropa League, μ' αντίπαλο την Αταλάντα.

Οι Πειραιώτες, την επομένη, έστειλαν το μήνυμά τους, μέσω των λογαριασμών τους, στα social media για τον επαναληπτικό απέναντι στην Ιταλική ομάδα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», την προσεχή Πέμπτη (24/2, 19:45).

Εκεί όπου θα επιχειρήσουν ν' ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 στην πόλη της Λομβαρδίας.

Οι ερυθρόλευκοι στην ανάρτηση τους υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τα πάντα, ενωμένοι, μπροστά στον κόσμο τους για να έρθει η πρόκριση στους «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

«Συνεχίζουμε ενωμένοι! Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση στον επαναληπτικό στο Γ. Καραϊσκάκης» αναφέρει η ανάρτηση του Ολυμπιακού που συνοδεύεται από μια φωτογραφία με όλη την ομάδα να δίνει όρκο νίκης από το ματς στην Ιταλία...