Γκασπερίνι: «Μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στη ρεβάνς»

Ο προπονητής της Αταλάντα Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, την αντίδραση των παικτών του, αλλά και για τον επαναληπτικό στον Πειραιά

Γκασπερίνι: «Μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στη ρεβάνς»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανατροπή και τη νίκη με 2-1 εις βάρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Ο προπονητής της Αταλάντα υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα πως τα ευρωπαϊκά ματς είναι δύσκολα, αλλά και ότι η ομάδα του θέλει να πρωταγωνιστεί.

«Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πάντα δύσκολα, επειδή αντιμετωπίζεις ομάδες που είναι πρωτοπόρες στα πρωταθλήματά τους και με παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά κάθε στιγμή.

Πέρασε κάποια ώρα μέχρι να αντιδράσουμε, το να σκοράρεις από στατική φάση είναι κάτι που σε βοηθάει.

Τώρα έχουμε όλους τους επιθετικούς μας τραυματίες αλλά θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε τα κενά για παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Το Champions League;

Για να φτάσεις σε αυτό, ο πιο εύκολος δρόμος είναι το πρωτάθλημα επειδή το να κατακτήσεις το Europa League είναι πολύ δύσκολο αν και εμείς θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές», τόνισε ο Γκασπερίνι, για να προσθέσει αναφερόμενος στη ρεβάνς της 24ης Φεβρουαρίου:

«Θα συναντήσουμε μία καυτή ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι. Στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη, αλλά για τον αγώνα ρεβάνς θα έχουμε μία παραπάνω ημέρα για να ξεκουραστούμε.

Εγώ δεν έχω απαισιοδοξία. Δεν είμαστε ποτέ απαισιόδοξοι, στο πρωτάθλημα είμαστε πρωταγωνιστές αλλά και στην Ευρώπη με τα όποια λάθη μας. Μπορώ μόνο να εκθειάσω αυτά τα παιδιά».