«Έσκασε» ο Μαρτίνς που του βγήκαν τα πάντα, αλλά όχι το αποτέλεσμα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε δίκιο να είναι σκασμένος με την ήττα του Ολυμπιακού από την Αταλάντα, γιατί λειτούργησαν όλα τέλεια, όμως στο τέλος δεν πήρε τίποτα.

«Έσκασε» ο Μαρτίνς που του βγήκαν τα πάντα, αλλά όχι το αποτέλεσμα

Με στόμφο ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την Αταλάντα είπε ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει στην επόμενη φάση. Πολύ καλά κάνει και το δηλώνει ο προπονητής και πολύ καλά έκανε και το είπε και στους παίκτες του. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει όλοι να το πιστέψουν, διότι έτσι θα έρθει αυτή η ανατροπή και η πρόκριση.

Ο Πορτογάλος, όμως, περισσότερο έδινε την εντύπωση ενός ανθρώπου που έκανε τα πάντα καλά στη δουλειά του, αλλά στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελε. Κάπως έτσι πρέπει να αισθανόταν ο 51χρονος προπονητής και όχι άδικα.

Διάβασε πολύ καλά το ματς, μελέτησε και την παραμικρή αδυναμία της Αταλάντα και βρήκε τρόπους για να "χτυπήσει" εκεί που πραγματικά πονούσε η αντίπαλος του. Γι' ακόμα μία φορά ο Μαρτίνς σκαρφίστηκε πράγματα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, ούτε καν οι ίδιοι οι παίκτες.

Και αν το σκεφτεί κανείς του βγήκαν όλα στο γήπεδο. Ο τρόπος προσέγγισης του ματς και τα πρόσωπα τον δικαίωσαν. Το κόλπο με τον Ονιεκούρου και τον Μασούρα να παίζουν πιο πολύ στον άξονα του βγήκε και με το παραπάνω, του βγήκε η επιλογή του Τικίνιο στην επίθεση. Όλα πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν πήρε τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Γι' αυτό και είναι σκασμένος ο Μαρτίνς, γι' αυτό και φώναζε ότι θα προκριθεί.

Ξέρει και ο ίδιος ότι δεν είναι εύκολο, ξέρει ότι κάτι άλλο θα πρέπει να σκαρφιστεί την άλλη εβδομάδα και επίσης θα πρέπει οι παίκτες του να παίξουν στο… κόκκινο για μεγαλύτερο διάστημα. Ξέρει επίσης ότι η Αταλάντα είναι μία ομάδα που εκτός έδρας λειτουργεί καλύτερα. Εκείνος ποντάρει στη δύναμη της έδρας του, η Αταλάντα στην έφεση που έχει στα εκτός έδρας και σίγουρα οι δύο ομάδες υπόσχονται μία μεγάλη "μάχη" σε μία εβδομάδα.