Αταλάντα - Ολυμπιακός: Πάνω από 800 Έλληνες θα βρεθούν στο Μπέργκαμο

ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατάφερε να εξασφαλίσει περισσότερα εισιτήρια και έτσι αντί για 500 Έλληνες, θα βρεθούν πάνω από 800 στο «Gewiss Stadium» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Αταλάντα (17/2, 22.00).

Αταλάντα - Ολυμπιακός: Πάνω από 800 Έλληνες θα βρεθούν στο Μπέργκαμο

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν υπήρχε περίπτωση να μην δώσει βροντερό «παρών» στο Μπέργκαμο.

Από τη στιγμή που έγινε άρση των περιοριστικών μέτρων και η Αταλάντα έδωσε εισιτήρια στην πειραϊκή ΠΑΕ για την εξυπηρέτηση του κόσμου του Ολυμπιακού, ήταν απολύτως φυσιολογικό τα εισιτήρια να κάνουν φτερά σε χρόνο - ρεκόρ.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι αντί για 500 Έλληνες που ήταν η αρχική συμφωνία, στο γήπεδο θα βρεθούν πάνω από 800. Υπήρχε μία συνεννόηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ιταλική ομάδα και εξασφαλίστηκαν επιπλέον 300 εισιτήρια.

Ο κύριος όγκος του κόσμου βρίσκεται στην Λομβαρδία από την Τρίτη (15/2). Υπήρχαν και αρκετοί που το συνδύασαν με τουρισμό, καθώς δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που προτίμησαν να μείνουν στο Μιλάνο (είναι περίπου 1 ώρα μακριά), ενώ άλλοι προτίμησαν άλλες κοντινές πόλεις όπως την Βερόνα και την Μπολόνια.

Ακόμη-ακόμη και στην Μπρέσια έχουν καταλύσει οπαδοί του Ολυμπιακού και θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για το Μπέργκαμο το μεσημέρι της Πέμπτης (17/2).

Στο μεταξύ, αρκετοί θα ταξιδέψουν και αυθημερόν από την Ελλάδα. Υπάρχει απευθείας πτήση από την Αθήνα με προορισμό το Μπέργκαμο και όχι με ενδιάμεσο σταθμό το Μιλάνο. Η πτήση φτάνει το μεσημέρι στην ιταλική πόλη, οι οπαδοί ουσιαστικά θα πάνε κατευθείαν στο γήπεδο και θα αναχωρήσουν από την Λομβαρδία τις στις 6 το πρωί της Παρασκευής (18/2) με προορισμό ξανά το «Ελ. Βενιζέλος».