Ολυμπιακός: Οι δοκιμές ενόψει Αταλάντα και οι επικρατέστεροι της ενδεκάδας

ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αρκετές δοκιμές από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για το Europa League (17/2, 22.00, LIVE από το fosonline.gr). Ποιοι οι επικρατέστεροι για την ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές ενόψει Αταλάντα και οι επικρατέστεροι της ενδεκάδας

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε το δρόμο της... σιωπής στην τελευταία προπόνηση που έκανε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για το Europa League.

Τι ακριβώς εννοούμε; Τα μπέρδεψε σε τέτοιο βαθμό τα πράγματα, θέλοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να κρύψει τα πλάνα του παραμονή του αγώνα.

Βέβαια, ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει τους έντεκα που θα παρατάξει στο «Gewiss Stadium» το βράδυ της Πέμπτης (17/2, 22.00, LIVE από το fosonline.gr). Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα επαναφέρει το σχήμα με την τριάδα στην άμυνα. Το άφησε να εννοηθεί την Τρίτη (15/2), αλλά στην τελευταία προπόνηση τα δοκίμασε όλα, θέλοντας ουσιαστικά να είναι προετοιμασμένος για όλα.

Δοκίμασε δηλαδή και τριάδα στην άμυνα με όλους τους παίκτες (συμπεριλαμβανομένου και του Μπα), αλλά και με τετράδα.

Αν πάει τελικά με τριάδα στα μετόπισθεν, τότε οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Σισέ είναι οι επικρατέστεροι να βρεθούν ανάμεσα σε Λαλά - Ρέαμπτσιουκ και μπροστά από τον Βατσλίκ.

Το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στα χαφ. Ο Εμβιλά δεν πρόκειται να το... κουνήσει από την ενδεκάδα και τα σενάρια είναι δύο. Είτε θα πάει με Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη, έχοντας τους Αγκιμπού και Ελ Αραμπί πιο μπροστά σε σχήμα 3-5-2, είτε με τον Εμβιλά και έναν εκ των Μαντί ή Μπουχαλάκη δίπλα του, αλλά με τους Μασούρα και Αγκιμπού να πλαισιώνουν τον Ελ Αραμπί σε 3-4-3.

Ο Μαρτίνς πάντως έχει αποδείξει ότι αρέσκεται και σε εκπλήξεις σε πρόσωπα. Λέτε να κρατάει κάποιον κρυφό άσο στο μανίκι και να προχωρήσει σε επιλογή που δεν περιμένει κανένας; Όλα θα φανούν στο... χειροκρότημα.

Οι επικρατέστεροι πάντως για να ξεκινήσουν είναι οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Εμβιλά, Αγκιμπού και Ελ Αραμπί, με τους Μασούρα, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη να παίζουν για δύο θέσεις.