Το σημείο συνάντησης στο Μπέργκαμο και η απαγόρευση του αλκοόλ

ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού που έχουν ταξιδέψει στο Μπέργκαμο για το παιχνίδι με την Αταλάντα.

Το σημείο συνάντησης στο Μπέργκαμο και η απαγόρευση του αλκοόλ

Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Αταλάντα. Περισσότεροι από 500 φίλοι των Πειραιωτών θα βρίσκονται στις κερκίδες του Σταδίου του Μπέργκαμο προκειμένου να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς στην προσπάθεια που θα κάνουν για να βάλουν βάσεις πρόκρισης.

Η πειραϊκή ΠΑΕ ενημερώνει τον κόσμο που θα βρεθεί στο Μπέργκαμο για το σημείο συνάντησης προκειμένου να μεταβεί στο γήπεδο, ενώ κάνει γνωστό πως από σήμερα έως την Παρασκευή στην πόλη του Μπέργκαμο απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Το σημείο συνάντησης την ημέρα του αγώνα θα είναι στον σιδηροδρομικό σταθμό PIAZZALE MARCONI – BERGAMO.

Στο ίδιο σημείο, θα υπάρχει λεωφορείο που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τους φίλους της ομάδας μας από τις 17:00 (τοπική ώρα), μεταφέροντάς τους στο γήπεδο. Το λεωφορείο θα πραγματοποιεί δρομολόγια και μετά το τέλος του αγώνα προς την PIAZZALE MARCONI και προς το αεροδρόμιο.

Από τις 21:00 (τοπική ώρα) της Τετάρτης 16/2 έως τις 06:00 (τοπική ώρα) της Παρασκευής 18/2 η πώληση αλκοόλ θα απαγορεύεται στην πόλη».