Ολυμπιακός: Ενημέρωση της ΠΑΕ για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φίλους της ομάδας που θα παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα με την Αταλάντα (17/2, 22.00).

Ολυμπιακός: Ενημέρωση της ΠΑΕ για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στην Ιταλία για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αταλάντα.

«Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους σε ψηφιακή μορφή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης του τελευταίου εξαμήνου. Υποχρεούνται να φορούν προστατευτική μάσκα ΜΟΝΟ τύπου FFP2.

Συνίσταται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να μην κινηθούν πεζοί ή με ΜΜΜ στις παρακάτω ζώνες της πόλης:

North Stand Gewiss Stadium (Curva Nord)

Viale Giulio Cesare

Piazzale dello Sport

Baretto

Redona

Monterosso

Conca Fiorita

Borgo Santa Caterina

Via Corridoni

Via Bianzana

Η πρόσβαση στο γήπεδο θα γίνει μόνο μέσω των Via Baioni και Via del Lazzaretto. Οι σχετικές δίοδοι απεικονίζονται με πράσινο χρώμα στον παρακάτω χάρτη:

Για πρόσβαση στο γήπεδο από τον σταθμό των τρένων, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο το λεωφορείο νούμερο 7 (“ATB Linea 7”) από τη στάση “PENSILINA 1 – STAZIONE DEGLI AUTOBUS” κοντά στο “Urban Center” ενώ θα κατέβουν στη στάση “VIA BAIONI – CORNER VIA DEL LAZZARETTO”.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλαθλοί θα πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους για περίπου μία ώρα ενώ θα ενημερωθούν από τα μεγάφωνα του γηπέδου σχετικά με την πρόσβασή τους στο μπαρ και στις τουαλέτες.

Η θύρα των φιλοξενούμενων θα ανοίξει στις 18:00 (τοπική ώρα). Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να βρίσκονται αρκετά νωρίτερα έξω από τη θύρα προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις σχετικά με τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού/νόσησης.

Πέρα από το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης, οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας ή το διαβατήριο, ονομαστικό εισιτήριο ενώ είναι πιθανόν να υποβληθούν σε σωματικό έλεγχο. Το ονοματεπώνυμο, μαζί με την ημερομηνία γέννησης και τον τόπο γέννησης θα πρέπει να αναγράφονται στο εισιτήριο. Τα εισιτήρια είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται. Η μάσκα τύπου FFP2 θα πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αντικείμενα που απαγορεύονται