Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος η τριάδα στην άμυνα για το ματς με την Αταλάντα

Ο Παπέ Σισέ ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις και πλέον το σχήμα με τριάδα στην άμυνα κερδίζει έδαφος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στην Ιταλία για τα μπαράζ του Europa League (17/2, 22.00).

Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος η τριάδα στην άμυνα για το ματς με την Αταλάντα

Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο στο πλαίσιο των μπαράζ του Europa League (17/2, 22.00).

Σίγουρα η επιστροφή του Παπέ Σισέ στον Ρέντη και κυρίως η δουλειά που έχει ρίξει για να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ, πιθανότατα θα οδηγήσουν τον Μαρτίνς να απαντήσει με 3-4-3 στο 3-4-3 που συνήθως χρησιμοποιεί ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι από πλευράς Αταλάντα.

Αν ο Σισέ πατήσει γερά στα πόδια του και στην προπόνηση της Τετάρτης (16/2), τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να επιλέξει ο Μαρτίνς το σχήμα με τους τρεις στην άμυνα, έχοντας ο Σενεγαλέζος για συμπαραστάτες τους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να «θυσιαστεί» ένας χαφ. Ο Εμβιλά είναι ακούνητος από την ενδεκάδα. Οπότε, ένας εκ των Μαντί Καμαρά ή Ανδρέα Μπουχαλάκη θα πρέπει να κάτσει στον πάγκο.

Θεωρούμε ότι ακόμα είναι νωρίς να ειπωθεί κάτι με ακρίβεια και με σιγουριά. Φρόνιμο είναι να περιμένουμε και την προπόνηση της Τετάρτης (16/2), έτσι ώστε να δούμε αν θα πάει τελικά με τριάδα στην άμυνα και ποιος από τους Μαντί ή Μπουχαλάκη θα κάτσει στον πάγκο.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Για κάποιο λόγο έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η Αταλάντα, ταιριάζει περισσότερο στον Ελ Αραμπί. Κι εκεί πάντως, υπάρχει ένα ερωτηματικό και λογικά οι απαντήσεις θα δοθούν στην τελευταία προπόνηση και προτού αναχωρήσει η αποστολή το μεσημέρι της Τετάρτης (16/2, 15.00) με πτήση τσάρτερ για το Μπέργκαμο.