Ολυμπιακός: Με τα μούτρα στη δουλειά ο Σισέ για να ξεκινήσει με την Αταλάντα

Ο Παπέ Σισέ δεν είχε γυρίσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από το Κόπα Άφρικα, έμεινε εκτός αποστολής με ΑΕΚ και έχει «φουλάρει» για να ξεκινήσει κόντρα στην Αταλάντα.

Ολυμπιακός: Με τα μούτρα στη δουλειά ο Σισέ για να ξεκινήσει με την Αταλάντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δείξει ενδεκάδα ενόψει Αταλάντα (εφόσον το αποφασίσει φυσικά) στον Ρέντη μόνο στην προπόνηση του που θα γίνει την Τετάρτη (16/2). Μάλιστα, η προπόνηση δεν θα γίνει στο «Gewiss Stadium», αλλά στην Ελλάδα.

Είναι κάτι που το έχει καθιερώσει από το ξεκίνημα της σεζόν, γιατί πολύ απλά ο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει κάποια πράγματα την τελευταία μέρα μακριά από... αδιάκριτα βλέμματα.

Το μεγάλο ερώτημα αφορά τον βαθμό ετοιμότητας του Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την Σενεγάλη, τα μέλη της Εθνικής ομάδας αναλώθηκαν σε διάφορες γιορτές και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ντακάρ προς τιμή τους, με αποτέλεσμα να έχουν μία αποχή λίγων ημερών από τις ομαδικές προπονήσεις.

Ο αποκλεισμός του από το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν ήταν μεγάλη έκπληξη. Αντιθέτως, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν ταξιδέψει στην Ιταλία.

Βέβαια, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι ο Σισέ θα βρεθεί κανονικά στο Μπέργκαμο και μάλιστα θα εκπροσωπήσει τους παίκτες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονή του ματς.

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν βρίσκεται σε θέση να πάρει φανέλα βασικού και κυρίως αν ο Μαρτίνς σκοπεύει μετά από σχεδόν δύο μήνες που πέρασαν από την τελευταία φορά που έπαιξε με τον Ολυμπιακό, να του δώσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αφρικανός έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά τις τελευταίες μέρες για να «ψήσει» τον Μαρτίνς να τον ξεκινήσει. Εφόσον περάσει και το αυριανό τεστ (16/2), τότε ο Σισέ έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει. Και πιθανότατα σε σχήμα με τρεις στόπερ.