Οδύσσεια της Χιμπέρνιαν προς την Τρίπολη: Οι Σκωτσέζοι βλέπουν δάκτυλο Αστέρα

Σε Οδύσσεια έχει εξελιχθεί το ταξίδι της αποστολής της Χιμπέρνιαν στην Ελλάδα για τον αποψινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οδύσσεια της Χιμπέρνιαν προς την Τρίπολη: Οι Σκωτσέζοι βλέπουν δάκτυλο Αστέρα

Αρχικά ακυρώθηκε η πτήση τσάρτερ που θα μετέφερε την αποστολή της σκωτσέζικης ομάδας λόγω ασθένειας του πληρώματος. Τότε ο σύλλογος αναγκάστηκε να κλείσει άλλο αεροπλάνο που επειδή ήταν μικρότερης χωρητικότητας άφησε 50 οπαδούς έξω.

Η ταλαιπωρία έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν ακυρώθηκε η κράτηση του ξενοδοχείου στην Τρίπολη. Στα νέα καταλύματα, βρέθηκαν χωριστά οι παίκτες από την υπόλοιπη αποστολή.

Και σαν να μην έφτανε αυτό σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στο ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα. Όλα αυτά έκαναν τον προπονητή της Χιμπέρνιαν Νιλ Λένον να υποψιάζεται ότι υπήρξε δάκτυλος του Αστέρα Τρίπολης.

Το μόνο που φαίνεται να πηγαίνει καλά για την σκωτσέζικη ομάδα είναι ο... καιρός. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού θα βρέξει καταρρακτωδώς πριν από τον αγώνα.

«Ελπίζω ότι η βροχή θα συνεχιστεί. Όσο περισσότερη υγρασία υπάρχει στο τερέν τόσο το καλύτερο γιατί είναι ένα ξερό τερέν, που αλλιώς θα μας δυσκολέψει» είπε ο Λένον.