Με 10.000 κόσμο το Αταλάντα - Ολυμπιακός

Από την Δευτέρα (6/2) αρχίζει στο Μπέργκαμο η διάθεση των εισιτηρίων για το Αταλάντα-Ολυμπιακός (17/2). Θα χρησιμοποιηθεί η μισή χωρητικότητα του γηπέδου. 

Με 10.000 κόσμο το Αταλάντα - Ολυμπιακός

Πλησιάζει η ημερομηνία για τον πρώτο αγώνα-μπαράζ στο Europa League ανάμεσα στην Αταλάντα και τον Ολυμπιακό, με στόχο των δύο ομάδων την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό από την ιταλική ομάδα, τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 17ης Φεβρουαρίου στο Gewiss του Μπέργκαμο θα τεθούν σε κυκλοφορία μέσω διαδικτύου από την προσεχή Δευτέρα (7/2).

Η Αταλάντα ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιηθεί το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου, συνεπώς θα κυκλοφορήσουν 10.500 εισιτήρια, τα οποία θα είναι διασκορπισμένα σε όλες τις θύρες των εξεδρών του γηπέδου.

Ο επαναληπτικός θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απομένει να φανεί εάν θα προχωρήσει στην Ελλάδα, όπως αναμένεται, η χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα ώστε και ο Ολυμπιακός να μπορεί να αξιοποιήσει έστω τη μισή χωρητικότητα του γηπέδου του για τον αγώνα της 24ης Φεβρουαρίου.