Σχεδόν απίθανο να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Μίραντσιουκ

Ο Αλεξέι Μίραντσιουκ της Αταλάντα υποφέρει από τραυματισμό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό. 

Σχεδόν απίθανο να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Μίραντσιουκ

Διάφορα προβλήματα αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, καθώς η Αταλάντα ταλαιπωρείται από κρούσματα κορονοϊού, αλλά και τραυματισμούς. Μια σημαντική απώλεια για τα επόμενα παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ο Αλεξέι Μίραντσιουκ που τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού και σίγουρα θα χάσει τους αγώνες της Αταλάντα με Κάλιαρι, Γιουβέντους και πιθανώς με Φιορνετίνα όπως και τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Ο διεθνής (44 φορές) Ρώσος μεσοεπιθετικός που είχε αποτελέσει στόχο και της Μπαρτσελόνα, έχει υποστεί θλάση και σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ στην Ιταλία θα λείψει ολόκληρο τον Φεβρουάριο. Συνεπώς δεν θα προλάβει τους αγώνες με τον Ολυμπιακό. Κάποιες άλλες πηγές είναι περισσότερο αισιόδοξες, αλλά τουλάχιστον για το πρώτο ματς η παρουσία του θα πρέπει να αποκλειστεί.

Ο Μίραντσιουκ έχει αγωνιστεί φέτος σε 16 ματς της ιταλικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει μία φορά και έχει δώσει δύο ασίστ.