Ατρόμητος: Τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τη Ντιναμό Μπρεστ

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του Ατρομήτου με τη Ντιναμό Μπρεστ που θα διεξαχθεί στις 02/08 (οι Λευκορώσοι είχαν κερδίσει το πρώτο ματς με 4-3 στην έδρα τους) ξεκίνησε από σήμερα, Δευτέρα 30/07.

Ατρόμητος: Τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τη Ντιναμό Μπρεστ

Αυτό γνωστοποίησε η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της στην οποία επισημαίνει ότι η προπώληση θα θα γίνεται στη θύρα 2, τονίζοντας παράλληλα ότι για την αγορά είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου που θα προμηθευτεί εισιτήρια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα, Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 20.15 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 16.00 μέχρι και τις 20.00.

Για αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου η προπώληση θα ξεκινήσει στις 12.00 και θα ολοκληρωθεί στις 20.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Αγορά των εισιτηρίων του αγώνα Ατρόμητος-Dynamo Brest μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω του online συστήματος για τις Θύρες 2,4 και 7 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/

Κατά την προπώληση των εισιτηρίων θα είναι δυνατή η αγορά νέου εισιτήριου διαρκείας μέχρι και την Τετάρτη 1 Αυγούστου.

Την ημέρα του αγώνα(Πέμπτη 2 Αυγούστου) θα είναι εφικτή μόνο η αγορά εισιτηρίων.