Γκρέι: «Να βελτιωθούμε στην άμυνα ενόψει της ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης»

Ο αρχηγός της Χιμπέρνιαν, Ντέιβιντ Γκρέι σε δηλώσεις του για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τα προκριματικά του Europa League (3-2 οι σκωτσέζοι στο πρώτο ματς στη χώρα τους) δήλωσε απογοητευμένος για τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, όμως τόνισε ότι πιστεύουν στην πρόκριση. 

Γκρέι: «Να βελτιωθούμε στην άμυνα ενόψει της ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης»

«Δεχθήκαμε δύο γκολ και είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να δυναμώσουμε στην άμυνα. Ομως την ίδια στιγμή δείξαμε και τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε επιθετικά. Είμαι σίγουρος πως θα αποτελούμε απειλή, αλλά πάνω από όλα πρέπει να βελτιωθούμε ανασταλτικά ενόψει της ρεβάννς. Πάμε στο δεύτερο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση καθώς κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα, όμως αυτό το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό. Το κλίμα θα είναι διαφορετικό. Ο κόσμος την Πέμπτη μας συμπαραστάθηκε πολύ. Ηταν κοντά μας και μας βοήθησε να ανατρέψουμε το σκορ».

Στη συνέχεια ο Γκρέι αναφέρθηκε για τις εμπειρίες που κερδίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Είναι μεγάλη εμπειρία για εμάς να παίζουμε στην Ευρώπη και θέλουμε να τα πάμε καλά. Αν σκοράρουμε θα το κάνουμε πολύ δύσκολο για εκείνους (σ.σ. τον Αστέρα). Είμαστε ικανοί να πετύχουμε ένα γκολ και πάμε με αυτοπεποίθηση. Όμως ξέρουμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».