Κάναντι: «Όλα θα κριθούν στο Περιστέρι»

O Nταμίρ Κάναντι δήλωσε ικανοποιημένος από την αντίδραση που έδειξε ο Ατρόμητος όταν βρέθηκε πίσω 4-0 στο σκορ.

Κάναντι: «Όλα θα κριθούν στο Περιστέρι»

Ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό Μπρεστ: «Μιλήσαμε με την ομάδα στο ημίχρονο και είπαμε ότι πρέπει να βγούμε πιο επιθετικοί. Ωστόσο, αντιμετωπίσαμε και τότε προβλήματα. Αλλά στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις, ήρθαν και τα λάθη από τον αντίπαλο και έτσι καταφέραμε να επιστρέψουμε».

Ο Κάναντι απέδωσε το 4-0 στην αγωνιστική ανετοιμότητα της ομάδας. «Έχουμε να παίξουμε δυο-τρεις μήνες. Η έδρα ήταν πολύ θερμή. Δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα που μας επηρέασαν» είπε. Όσο για τη ρεβάνς: «Ο στόχος μας είναι πλέον η νίκη στα επόμενα 90 λεπτά. Μπορεί να νικήσουμε 1-0 και να περάσουμε. Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι τα επόμενα 90 λεπτά. Όλα θα κριθούν στο Περιστέρι»..

Από την πλευρά του ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ τόνισε ότι η Μπρεστ παρουσιάστηκε νευρική στο τέλος και το πλήρωσε. «Θα μπορούσαμε να αποδώσουμε και καλύτερα αν ο Ατρόμητος δεν είχε σημειώσει το πρώτο γκολ. Η επίθεση του Ατρομήτου βελτιώθηκε. Είχαμε προετοιμαστεί και για το καλό σκέλος του αντιπάλου μας, αλλά εμφανιστήκαμε πολύ νευρικοί.

Όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζει ομάδα, αλλά η ήττα χρεώνεται στον προπονητή. Η πρόκριση είναι 55-45 από τη στιγμή που έχουμε κερδίσει στο πρώτο ματς» δήλωσε.