Τώρα φουλ για πρόκριση ο Ατρόμητος

Σε ένα απίθανο παιχνίδι η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε να χάνει με σκορ 4-0 από τη Ντιναμό Μπρεστ, αλλά κατάφερε στο τελευταίο εικοσάλεπτο να σκοράρει τρεις φορές και με το 4-3 να έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Τώρα φουλ για πρόκριση ο Ατρόμητος

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ατρόμητος θα διασυρθεί στη Λευκορωσία από τη Ντιναμό Μπρεστ τελικά κατάφερε να φύγει όντας καβάλα στο άλογο. Η ομάδα του Κάναντι βρέθηκε στο 70’ να χάνει με 4-0 Κανείς δεν πίστευε ότι κάτι μπορεί να γίνει στο παιχνίδι και πολύ περισσότερο πως κάτι θα γίνει στη ρεβάνς. Κι όμως με τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο διαμορφώθηκε το τελικό 4-3 και πλέον ο Ατρόμητος φουλάρει για πρόκριση την επόμενη εβδομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» στο 5’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Φιλίποβιτς και στο 13’ ήρθε και δεύτερο γκολ με τον Σαβίτσκι να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε το ίδιο στραβά για την ομάδα του Περιστερίου και στο 61’ ο Σαβίτσκι έκανε το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 70’ πέτυχε το 4-0.

Κάπου εκεί όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει για την ομάδα του Περιστερίου. Με αυτό το σκορ ούτε σαν σκέψη δεν θα μπορούσε να υπάρχει το ενδεχόμενο πρόκρισης. Οι ποδοσφαιριστές του Κάναντι, ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 74’ ο Μανούσος μείωσε σε 4-1, ενώ στο 80’ από τη σέντρα του Γιαννούλη ο Βερετίλο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-2. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 88’ ο Κουλούρης με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή. Κάπως έτσι η ρεβάνς στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας ο Ατρόμητος καλείται να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή που ξεκίνησε στη Λευκορωσία.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ

Παβλιουτσένκο - Κίκι, Φιλίποβιτς (45’ Νεχάιτσικ), Βερετίλο - Νόγιοκ, Γιούζεπτσουκ (76’ Βίτους), Οσουτσουκούο (62’ Ζαλέσκι), Κάργας – Κομπλένκο, Φαμέγε, Σαβίτσκι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μίρκοβιτς - Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης - Μάντσον, Μπουσούλατζιτς – Μανούσος (75’ Μούγιακιτς), Βασιλακάκης (46’ Γαρουφαλιάς), Μπρούνο (46’ Ενσικουλού)– Κουλούρης.