Αταλάντα: Αποφεύγει να μιλήσει για Ολυμπιακό ο Γκασπερίνι

Ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν θέλησε να πει το παραμικρό για τον Ολυμπιακό

Αταλάντα: Αποφεύγει να μιλήσει για Ολυμπιακό ο Γκασπερίνι

Στην Αταλάντα προσπαθούν από το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) να μην ασχοληθούν καθόλου με τον Ολυμπιακό. Εξαιρουμένου του προέδρου του ιταλικού συλλόγου, Αντόνιο Περκάζι που χαρακτήρισε «σκληρό αντίπαλο» τους πρωταθλητές Ελλάδας, κανένας άλλος δεν μπήκε στη διαδικασία να πει δύο κουβέντες για τις διπλές αναμετρήσεις του Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, όταν οι ρεπόρτερ της Αταλάντα έσπευσαν να ρωτήσουν τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι για τον Ολυμπιακό, η απάντηση του Ιταλού τεχνικού ήταν ξεκάθαρη: «Ολυμπιακός; Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Τώρα κοιτάζουμε μόνο το πρωτάθλημα».

Δεν έχει ψηλά τη μύτη ο Γκασπερίνι, ούτε απέφυγε να πει το οτιδήποτε για τον Ολυμπιακό, επειδή τον υποτιμά.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί. Πάντοτε θέλει να σχολιάζει και να μιλάει για τα παιχνίδια που ακολουθούν τις αμέσως επόμενες μέρες και όχι για ματς που θα διεξαχθούν σε δύο μήνες.

Για τον Ολυμπιακό θα μιλήσει όταν θα πλησιάζουν τα ματς του Φεβρουαρίου. Και να είστε σίγουροι ότι τα όσα είπε ο πρόεδρος της Αταλάντα και ο σεβασμός που έδειξε στις δηλώσεις του για τους «ερυθρόλευκους, αποτυπώνουν πλήρως την εικόνα που έχουν στο Μπέργκαμο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.