Βατσλίκ: «Συνεχίζουμε να κυνηγάμε το όνειρο μας»

Ο Τόμας Βατσλίκ ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από το «ναυάγιο» του Ολυμπιακού και με μήνυμα του στα social media έδειξε τη διάθεση του για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

Βατσλίκ: «Συνεχίζουμε να κυνηγάμε το όνειρο μας»

Η εικόνα του Ολυμπιακού στην Αμβέρσα κόντρα στην Αντβέρπ ήταν κάκιστη και δικαίως ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την βελγική ομάδα. Οι Πειραιώτες έκαναν το χειρότερο τους φετινό παιχνίδι και χειρότερο τους ευρωπαϊκό από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος γκολκίπερ πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις διατηρώντας τον δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ήταν ο μόνος που διασώθηκε από το "ναυάγιο" του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Europa League, αλλά αυτό θα συμβεί από το δύσκολο μονοπάτι, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα από αυτές που τερμάτισαν στην τρίτη των ομίλων του Champions League.

Ο Τσέχος γκολκίπερ, ωστόσο, παρά την άσχημη εμφάνιση της ομάδας του στην Αμβέρσα δεν έχασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Europa League. Με μήνυμα του στα social media φανέρωσε τη διάθεση του για κάτι καλό.

«Δεν πήγαν όλα όπως τα είχαμε προγραμματίσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε να κυνηγάμε το όνειρο μας! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Τα λέμε του χρόνου Europa League!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τόμας Βατσλίκ.