Ολυμπιακός: Δεν είχαν όρεξη ούτε για προτιμήσεις αντιπάλου οι «ερυθρόλευκοι» μετά την Αμβέρσα

«Μουντό» το κλίμα στον Ολυμπιακό για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Αντβέρπ, με αποτέλεσμα να μην μπουν καν σε συζητήσεις για τον αντίπαλο που θα ήθελαν να τους έρθει την Δευτέρα (13/12).

Ολυμπιακός: Δεν είχαν όρεξη ούτε για προτιμήσεις αντιπάλου οι «ερυθρόλευκοι» μετά την Αμβέρσα

Στην αναμονή μίας ευρωπαϊκής κλήρωσης πάντοτε οι ποδοσφαιριστές συζητούν τον αντίπαλο που θα ήθελαν να συναντήσουν ή ποιο γήπεδο θα επιθυμούσαν να επισκεφθούν.

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, όμως, δεν ισχύει αυτό. Αν εξαιρεθεί ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος έχει προαίσθημα ότι θα επιστρέψει ως αντίπαλος στην Σεβίλλη και το Σάντσεθ Πιθχουάν, το κλίμα που επικρατούσε στα κόκκινα αποδυτήρια ήταν τέτοιο που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις.

Ο Τσέχος γκολκίπερ μπορεί να το βλέπει και ως εκδίκηση την επιστροφή του στην Ανδαλουσία. Οι υπόλοιποι όμως δεν είχαν καμία όρεξη λόγω του τρόπου που ήρθε.

Το ότι θα επιθυμούσαν να πέσουν πάνω στην Σερίφ, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το «φωνάξουν». Το ξέρουν πολύ καλά ότι οι Μολδαβοί είναι ομάδα που δεν είναι ακριβώς του χεριού τους, αλλά θα είναι απέναντί τους το φαβορί.

Είναι πάντως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε, το γεγονός ότι κανένας δεν είχε διάθεση για κουβέντες περί κλήρωσης. Η ήττα με αυτόν τον τρόπο έμοιαζε με απότομη προσγείωση.