Το ντεφορμάρισμα του Καμαρά και το καμπανάκι του Εμβιλά

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα έβαλε με όλους μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ. Άσκησε κριτική στους παίκτες του, ενώ ο Γιαν Εμβιλά χτύπησε καμπανάκι για τη συνέχεια.

Το ντεφορμάρισμα του Καμαρά και το καμπανάκι του Εμβιλά

Τα έβαλε με όλους και με όλα ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Αντβέρπ. Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του και στάθηκε περισσότερο στους χαφ. Αναφέρθηκε ακόμη και στα δικά του λάθη σε μία βραδιά πολύ άσχημη για τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Europa League αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και τόσο απλή ιστορία για την ομάδα του Πειραιά. Πολύ σωστά ο Μαρτίνς τα έβαλε με τους χαφ του, διότι η εικόνα τους στον αγώνα με την Αντβέρπ ήταν κάκιστη. Ίσως ο Πορτογάλος να μην ήθελε να σταθεί σε έναν παίκτη και να τους έβαλε όλους στο… καζάνι.

Ο Εμβιλά δεν ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, αλλά δεν έκανε και τη διαφορά. Ο Μπουχαλάκης και δοκίμασε κάποια σουτ έξω από την περιοχή και το παιχνίδι προσπάθησε να απλώσει για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όσο ήταν εφικτό αυτό. Ο Μαντί Καμαρά, όμως, ήταν κακός και στα δύο ημίχρονα και στους δύο ρόλους που του ανέθεσε ο προπονητής του. Είναι αδιανόητο οι περισσότερες πάσες του να είναι προς τα πίσω και όχι προς τα εμπρός.

Ο Αφρικανός συνεχίζει να κινείται σε πολύ χαμηλές στροφές και αυτό σαφώς επηρεάζει όλη την εικόνα του Ολυμπιακού. Βέβαια λάθη έκανε και ο Μαρτίνς όπως το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Μεγαλύτερο όλων δεν ήταν που άφησε έξω Μασούρα, Ελ Αραμπί και Αγκιμπού. Το μεγαλύτερο ήταν που έβγαλε τον μοναδικό δραστήριο παίκτη που είχε στην επίθεση, τον Ρόνι Λόπες.

Και επειδή ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τα μπαράζ και εκεί θα αντιμετωπίσει μεγαθήρια που θα προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Εμβιλά είπε όλη την αλήθεια. Ο Γάλλος μίλησε για αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας εάν θέλει η ομάδα του Πειραιά να κοιτάξει στα μάτια μία ομάδα από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θα είναι και η ευκαιρία όλων να αποδείξουν ότι άξιζαν να βρεθούν στα αστέρια και όχι στο Europa League.