Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Οι οδηγίες για να μπουν οι Έλληνες οπαδοί στο γήπεδο

ΑΜΒΕΡΣΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε και το πρωί της Πέμπτης  (9/12) τους οπαδούς του συλλόγου ότι θα πρέπει να βρεθούν σε συγκεκριμένο σημείο στην Αμβέρσα για να καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο! Ειδάλλως, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Οι οδηγίες για να μπουν οι Έλληνες οπαδοί στο γήπεδο

Τα πράγματα στην Αμβέρσα είναι αυστηρά σε ό,τι έχει να κάνει με το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ (9/12, 19.45). Η ΠΑΕ έχει ενημερώσει εδώ και μέρες ότι όποιος φίλαθλος έχει στην κατοχή του voucher του εισιτηρίου, θα πρέπει να βρεθεί από τις 16.00 έως τις 16.30 στο Rally Point “Park Spoor Oost” – Antwerp.

Εκεί θα δείξουν το voucher στους υπεύθυνους του γηπέδου και θα το ανταλλάξουν με κανονικό εισιτήριο. Και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, όλοι μαζί οι Έλληνες θα μπουν σε πούλμαν και με συνοδεία της αστυνομίας θα πάρουν τις θέσεις τους στο γήπεδο.

Οι βελγικές Αρχές έχουν ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι αν ένας οπαδός είναι κάτοχος voucher, δεν βρεθεί στο σημείο και επιχειρήσει να πάει μόνος του να μπει στο γήπεδο, τότε δεν θα του επιτραπεί η είσοδος. Εννοείται ότι άπαντες πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Σε γενικές γραμμές, ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού θα έρθει από την Ελλάδα. Θα έχει οπαδούς και από το Βέλγιο, όπως και από τις γύρω χώρες (κυρίως Γερμανία, Ολλανδία). Οι περισσότεροι όμως από τους 850 θα είναι Έλληνες που έχουν ταξιδέψει στο Βέλγιο από τη χώρα μας για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Κατά τ’ άλλα, σε ό,τι έχει να κάνει με τους Βέλγους οπαδούς, έως και το βράδυ της Τετάρτης (8/12) είχαν απομείνει κάτι λιγότερο από χίλια εισιτήρια, τα οποία όμως αναμένεται να κάνουν φτερά. Όλα δείχνουν ότι θα είναι «sold out» το παιχνίδι.