Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν τελικά δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον ΟΦΗ

ΑΜΒΕΡΣΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Μαντί Καμαρά φάνηκαν από τις δοκιμές της τελευταίας προπόνησης στον Ρέντη να είναι οι δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντβέρπ (9/12, 19.45) σε σχέση με τον ΟΦΗ

Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν τελικά  δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον ΟΦΗ

Τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη φορά άφησε να εννοηθούν κάποια πράγματα στην τελευταία προπόνηση. Δεν έπαιξε το κλασικό... κρυφτούλι που κάνει συνήθως όλη τη σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δείχνει να έχει καταλήξει σε δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε κατεβάσει με τον ΟΦΗ. Δύο αλλαγές που λίγο - πολύ υποψιαζόμασταν.

Στις δοκιμές που έγιναν οι Παπασταθόπουλος και Μαντί Καμαρά φαίνεται ότι παίρνουν τις θέσεις των Ουσεϊνού Μπα και Ανδρέα Μπουχαλάκη. Αυτό τουλάχιστον «έδειξε» στην τελευταία προπόνηση.

Το αν αποτέλεσε ένα τέχνασμα για να μπερδέψει κόσμο και κοσμάκη ο Μαρτίνς (και κυρίως τον αντίπαλο προπονητή), αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

Πάντως, με τα έως τώρα δεδομένα, το πιθανότερο σχήμα είναι να παραταχθεί ο Ολυμπιακός με σχηματισμό 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, τους Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας, τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά στα χαφ, τον Αγκιμπού Καμαρά μπροστά τους, τους Μασούρα και Ρόνι Λόπες στις δύο πτέρυγες της επίθεσης και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Δύσκολα θα επιφυλάξει πάντως κάποια έκπληξη ο Πορτογάλος τεχνικός. Είχε ακουστεί ότι μπορεί να πάει με 4-3-3 και να αφήσει έξω έναν εκ των Ρόνι Λόπες ή Αγκιμπού, διατηρώντας στο αρχικό σχήμα τον Μπουχαλάκη μαζί με τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά. Πρόκειται για ένα σενάριο που αυτή τη στιγμή μοιάζει με... αουτσάιντερ.