Οι πρώτοι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, εφόσον βγει δεύτερος στον όμιλο του Europa League

Βγήκαν το βράδυ της Τρίτης (7/12) οι πρώτοι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τα νοκ άουτ ματς του Φεβρουαρίου, εφόσον βγει δεύτερος στον όμιλό του στο Europa League.  

Οι πρώτοι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, εφόσον βγει δεύτερος στον όμιλο του Europa League

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/12) το πρώτο μέρος των παιχνιδιών της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και κατ' επέκταση βγήκαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τα νοκ άουτ ματς του Φεβρουαρίου, σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» τερματίσουν οριστικά δεύτεροι στον όμιλό τους στο Europa League.

Η Λειψία, η Πόρτο, η Ντόρτμουντ και η Σέριφ Τιρασπόλ είναι οι πρώτες τέσσερις υποψήφιες ομάδες που ενδέχεται να βρει ο Ολυμπιακός στον δρόμο του. Επίσης υποψήφια είναι και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που φιλοξενεί την Τσέλσι την Τετάρτη (8/12) έχει τερματίσει οριστικά 3η στον όμιλό της στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (8/12) θα μάθουμε ποιες από τις Μπαρτσελόνα ή Μπενφίκα από τον 5ο όμιλο, Αταλάντα, Βιγιαρεάλ ή Γιουνγκ Μπόις (πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα για να τερματίσουν τρίτοι οι Ελβετοί) από τον 6ο όμιλο και Σεβίλλη, Σάλτσμπουργκ ή Βόλφσμπουργκ στον 7ο όμιλο του «θανάτου» βγουν 3ες και κατ' επέκταση θα τοποθετηθούν στη λίστα των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεν καταφέρουν να πατήσουν στην κορυφή του ομίλου τους στο Europa League. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει διπλό στην Αμβέρσα και ήττα της Άιντραχτ στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε.