Κανονικά με κόσμο τα ματς του βελγικού πρωταθλήματος, τι γίνεται με το Αντβέρπ - Ολυμπιακός

Είχαν κόσμο τελικά τα σαββατιάτικα (27/11) παιχνίδια του βελγικού πρωταθλήματος. Δεν αποκλείουν τίποτα για την ώρα οι τοπικές Αρχές σχετικά με το αν θα παραμείνουν ανοικτά και την επόμενη εβδομάδα. Πώς μπορεί να επηρεαστεί το Αντβέρπ - Ολυμπιακός.

Κανονικά με κόσμο τα ματς του βελγικού πρωταθλήματος, τι γίνεται με το Αντβέρπ - Ολυμπιακός

Αν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ στην Αμβέρσα διεξαγόταν αύριο και όχι στις 9 Δεκεμβρίου, τότε σίγουρα θα είχε κόσμο στις εξέδρες. Τι μπορεί να συμβεί όμως το επόμενο δεκαήμερο στο Βέλγιο λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της νέας μετάλλαξης «Omicron»; Να ανατραπούν τα πάντα!

Οι τοπικές Αρχές είχαν ανακοινώσει την Παρασκευή (26/11) ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις (ανοικτές και κλειστές) δεν θα άνοιγαν για το κοινό παρά μόνο για τους γονείς των αθλητών. Τελικά, αποδείχθηκε ότι αφορούσε μόνο τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και κατηγορίες.

Βλέπετε, το Σάββατο (27/11) που διεξήχθησαν οι αγώνες του βελγικού πρωταθλήματος, υπήρχε κανονικά κόσμος στις εξέδρες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βέλγος Πρωθυπουργός, Αλεξάντερ Ντε Κρο, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση της πανδημίας στις 15 Δεκεμβρίου, ωστόσο, δεν αποκλείεται - ανάλογα με την εξέλιξη του κορονοϊού - να ληφθούν νέα μέτρα εντός της εβδομάδας. Και μέσα σε αυτά να συμπεριλαμβάνεται ακόμα και το κλείσιμο των γηπέδων.

Προς το παρόν, τα γήπεδα παραμένουν ανοικτά, άρα για την ώρα το Αντβέρπ - Ολυμπιακός στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει με κόσμο. Απλώς πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, αφού από μέρα σε μέρα μπορούν να έρθουν τα πάνω-κάτω.