Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Λόπες

Ο Ρόνι Λόπες το τελευταίο διάστημα έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Λόπες

Ο Ρόνι Λόπες συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Με την είσοδο του Πορτογάλου εξτρέμ στο παιχνίδι γλύκανε το παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά.

Μπορεί να μην έκανε κάτι το τρομερό στο β' μέρος, όμως ο τρόπος που κινήθηκε έδειξε ότι πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Κυκλοφόρησε πολύ σωστά την μπάλα και είχε καλές κινήσεις χωρίς αυτήν στα πόδια του. Ο Ρόνι Λόπες το τελευταίο διάστημα έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Και στις προπονήσεις ο 25χρονος άσος τα δίνει όλα και γι' αυτό κερδίζει λεπτά συμμετοχής από τον προπονητή του.

Ο Λόπες έχει χάσει πλέον τα περιττά κιλά που είχε όταν ήρθε στην Ελλάδα και έχει αποκτήσει εκρηκτικότητα στο παιχνίδι του. Την τελευταία στιγμή στο Καραϊσκάκη έστειλε άνθρωπο και η Σεβίλλη. Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκε ο συνεργάτης του Μόντσι, Ζουλιέν Εσκουντέ, ο οποίος ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη που ανήκει στην ομάδα της Ανδαλουσίας.