Λαρεντζάκης: «Θέλαμε αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Ο πρώτος σκόρερ, στο μοναδικό «διπλό» του Ολυμπιακού στην τρέχουσα Εuroleague, Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά το ρεκόρ πόντων στη διοργάνωση στάθηκε στην συγκέντρωση της ομάδας του, αλλά και την καλή της απόδοση στις δύο πλευρές του παρκέ κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, όπου έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Λαρεντζάκης: «Θέλαμε αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου «διπλού» του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν, αφού κάνοντας ρεκόρ σκοραρίσματος στη διοργάνωση (18π. με 5 τρίποντα) ήταν ο πρώτος του σκόρερ στο 93-72, επί της Αρμάνι, στο Μιλάνο.

Ο Έλληνας γκαρντ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε στο κίνητρο να βγάλει η ομάδα αντίδραση μετά από τη δύσπεπτη ήττα από τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη:

«Σίγουρα ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο, μετά από μια μεγάλη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, θέλαμε να αντιδράσουμε και νομίζω ότι είχαμε πολύ καλή απόδοση στην επίθεση.

Όμως κάναμε πολύ καλή δουλειά και στην άμυνα. Είναι σημαντικό αποτέλεσμα γιατί μας δίνει καλύτερη ψυχολογία αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε καλά κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση.

Κάνουμε καλή δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη, καθώς αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς αφού ήταν η πρώτη μας νίκη εκτός έδρας»