Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε σε αυτήν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Την Πέμπτη (22:00, CS2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα καθορίσει το μέλλον του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το παιχνίδι με τους Τούρκους ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στον Ρέντη.

Κάποιο απρόοπτο δεν προέκυψε για τον Πέδρο Μαρτίνς που έχει γεμάτο το οπλοστάσιο του για τη σπουδαία αναμέτρηση με τη Φενέρ. Ο Πορτογάλος πήρε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε 23 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Πιερ Κούντε, ο οποίος μπορεί να ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος γι' αυτό το παιχνίδι. Επίσης εκτός έμεινε και ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.