Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Σφυρίζει ο Λαόθ, διαιτητής του περσινού τελικού στο Champions League

Ο Ισπανός Λαόθ είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (25/11, 22.00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ήταν ο ρέφερι του περσινού τελικoύ του Champions League.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Σφυρίζει ο Λαόθ, διαιτητής του περσινού τελικού στο Champions League

Ο Ματέου Λαόθ, ορίστηκε από την UEFA στο ματς της Πέμπτης (25/11, 22.00) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Ο 44χρονος Ισπανός, κατηγορίας Elite, θα διευθύνει για τρίτη φορά παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Οι δύο προηγούμενες ήταν ξανά σε αγώνες των Πειραιωτών, στη ρεβάνς των περσινών playoffs του Champions League, Ομόνοια-Ολυμπιακός 0-0 (29/9/2020) και το Ολυμπιακός-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1 (4/11/15).

Φέτος έχει διευθύνει τις αναμετρήσεις Μπεσίκτας-Ντόρτμουντ (1-2) Μάντσεστερ Σίτι-Κλαμπ Μπριζ (4-1) για το Champions League, καθώς και σε επτά ματς της La Liga.

Ο Λαόθ ήταν ο διαιτητής του περσινού τελικού στο Champions League, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι και τη στιγμή της απονομής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Βοηθοί του στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι οι συμπατριώτες του Πάου Ντεβίς και Ρομπέρτο Παλομάρ, τέταρτος ο Χάιμε Λάτρε και στο VAR οι Αλεχάντρο Ερνάντεθ και Τεοντόρο Σομπρίνο.