Ακυρώνουν τις εκδρομές για τη Μπαρτισλάβα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Σλοβακία και τα νέα περιοριστικά μέτρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ακυρώνουν τις εκδρομές για τη Μπρατισλάβα.

Ακυρώνουν τις εκδρομές για τη Μπαρτισλάβα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Όλα… τούμπα ήρθαν για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού η κυβέρνηση της Σλοβακίας ανακοίνωσε νέα περιοριστικά μέτρα και μάλιστα στο παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα επιτραπεί η είσοδος σε μόλις 200 οπαδούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε 1.200 εισιτήρια γι' αυτό το παιχνίδι και η ζήτηση ήταν μεγάλη. Όλες οι προβλέψεις έκαναν λόγο για δυναμική παρουσία των οπαδών στη Μπρατισλάβα.

Στη συνέχεια υπήρξαν πληροφορίες από τη Σλοβακία που ανέφεραν πως η χωρητικότητα του γηπέδου θα είναι μειωμένη κατά 50% και ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε περίπου 500 εισιτήρια. Μάλιστα αυτός ο αριθμός ήταν πολύ μικρός για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Τελικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο γήπεδο δεν υπάρχουν οπαδοί κι έτσι οι εκδρομές που είχαν προγραμματιστεί για τη Μπρατισλάβα ακυρώνονται.