Την… πάτησε

Ο Ολυμπιακός την... πάτησε κόντρα σε μία Άιντραχτ που... έπεσε από την Ακρόπολη και όχι μόνο σώθηκε αλλά βρήκε και πορτοφόλι με το τέρμα που σημείωσε στο φινάλε και έφυγε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μια νίκη που δεν άξιζε..

Την… πάτησε

Μια βραδιά που ξεκίνησε ονειρικά για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ο πρωταθλητής όχι μόνο δεν έγινε φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο αλλά έμπλεξε και τώρα... τρέχει, αφού δεν είναι σίγουρη ούτε η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ η πρωτιά ισοδυναμεί με θαύμα, αφού θα πρέπει η Άιντραχτ να... αυτοκτονήσει.

Μια Άιντραχτ που... έπεσε από την Ακρόπολη και όχι μόνο σώθηκε αλλά βρήκε και πορτοφόλι με το τέρμα που σημείωσε στο φινάλε και έφυγε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μια νίκη που δεν άξιζε. Ο Ολυμπιακός την... πάτησε γιατί δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γρήγορο γκολ του «φονιά» Ελ Αραμπί. Δεν πρόλαβε να βάλει στα «σχοινιά» την Άιντραχτ που απάντησε άμεσα, «έσβησε» για λίγα λεπτά τη φλόγα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όταν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήρε ξανά μπροστά και έβγαλε ωραίες φάσεις μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφερε να τις κάνει γκολ. Στην Ευρώπη όταν βρίσκεσαι φάτσα με το τέρμα, σκοράρεις. Ευκαιρίες πολλές δεν θα έχεις.

Ο Ολυμπιακός την... πάτησε γιατί σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό αγώνα που του «στραβώνει» η διαιτησία ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Δεν χρειάζεσαι VAR για να δώσεις κόκκινη κάρτα στο μαρκάρισμα του Μπαρκόκ πάνω στον Ρέαμπτσιουκ (το είδαμε και το βράδυ της Τετάρτης στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο).

Ο Ολυμπιακός την... πάτησε γιατί η μεσαία του γραμμή, τα «πνευμόνια», η «καρδιά» του, οι Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, δεν είναι καλά, δεν έχουν ενέργεια και φρεσκάδα στο παιχνίδι τους και αυτό το πλήρωσε η ομάδα στο φινάλε.

Ο Ολυμπιακός την... πάτησε γιατί οι παίκτες που ήρθαν -καθυστερημένα- από τον πάγκο δεν κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πήραν πράγματα από τις αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός την... πάτησε γιατί ξανά η άμυνά του χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα δέχθηκε δύο γκολ από την Άιντραχτ που δεν πίστευε στο φινάλε ότι κατάφερε να κερδίσει.